POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ / Tragedija u Splitu: majka u stanu zatekla dijete s ubodnim ranama, trenutno se bori za život

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dječak je navodno bio sam u stanu u Sarajevskoj ulici u Splitu a pod kojim je okolnostima zadobio ozljede, policija intenzivno istražuje

26.4.2018.
16:22
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Jedanaestogodišnji dječak iz Splita je pod još nerazjašnjenim okolnostima zadobio porezotinu na vratu te je odveden na Hitni kirurški prijem KBC Split gdje mu je pružena liječnička pomoć.

O tome je policija dobila informaciju od strane bolnice u četvrtak u 14.34 sati. Iz policije su novinarima kazali da su stupili u kontakt sa djetetovim roditeljima, dok trenutno sa djetetom ne mogu razgovarati jer mu se pruža liječnička pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječak je navodno bio sam u stanu u Sarajevskoj ulici u Splitu a pod kojim je okolnostima zadobio ozljede, policija intenzivno istražuje.

Navodno je bio sam u stanu, a kad ga je majka ugledala krvavog samo joj je rekao da ga je ozlijedio razbojnik koji je upao u stan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječak je na operacijskom stolu i dok se ne oporavi s njim policija ne može razgovarati. Tek tada će se znati je li dijete govorilo istinu ili se radi o samoozljeđivanju.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija iz bolničkih izvora, kod dječaka se radilo o ubodnoj rani vrata, kakva je sama po sebi potencijalno opasna po život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, dječak je u nesreći imao sreću jer nisu ozlijeđene velike krvne žile, što bi izazvalo iskrvarenje.

Nakon operacijskog zahvata, koji je izveo maksilofacijalni kirurg uz asistenciju specijalista otorinolaringologije, rane su sanirane, a dječak se dobro oporavlja i prema neslužbenim informacijama izvan je životne opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo