potraga u 2 ujutro / Tragična smrt u noćnom provodu: 23-godišnji mladić skočio s mosta i više nije izronio

Image
Foto: hr.wikipedia.org
Image
Foto: hr.wikipedia.org

Odmah po dojavi očevidaca o nestanku 23-godišnjaka, službenici pomorske policije su s dva službena plovila krenuli u potragu za nestalim mladićem na širem području nestanka

6.8.2016.
12:05
hr.wikipedia.org
VOYO logo

Prilikom skoka s mosta u more, iznad morskoga prolaza Mali Ždrelac, noćas oko 2,20 sati utopio se 23-godišnji mladić.

Riječ je o mladiću L.B. (1993.), hrvatskom državljaninu, koji je u društvu drugoga mladića oko 2 sata skočio u more s mosta iznad prolaza Mali Ždrelac, između otoka Pašmana i Ugljana, nakon čega nije izronio na površinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah po dojavi očevidaca o nestanku 23-godišnjaka, službenici pomorske policije su s dva službena plovila krenuli u potragu za nestalim mladićem na širem području nestanka. Nakon poziva pripadnicima specijalne ronilačke jedinice Pomorske policije Zadar za uključenje u podmorsku potragu, u subotu u 10,40 sati Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) zaprimila je obavijest mještanina otoka Iža koji je na oko 500 metara jugoistočno od otočića Bisage pronašao, nažalost, beživotno tijelo nestaloga mladića.

Djelatnici Pomorske policije Zadar preuzeli su tijelo na službeno plovilo i prevezli tijelo u Zadar. Moguće daljnje istražne radnje provodit će se unutar policijske nadležnosti, priopćilo je u subotu Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo