stečaj pokrenut 2018. / Tri dana prije masakra u Vodicama ubojica je upao usred rasprave na zadarskom sudu

Image
Foto: PIxsell

Koloper je smatrao da je ponuda koju je iznijela stečajna upraviteljica preniska

30.1.2021.
21:15
PIxsell
VOYO logo

Tri dana prije ubojstva četvero ljudi u Vodicama i Šibeniku, Branko Koloper upao je na Trgovački sud u Zadru na skupštinu vjerovnika nakon što je rasprava počela. Koloper se nije slagao s prodajom nekretnina koju je predložila stečajna upraviteljica jer je smatrao kako je ponuđena cijena preniska, piše portal 057.

Branko Koloper je smatrao da je ponuda koju je iznijela stečajna upraviteljica preniska, da je riječ o vrijednim pokretninama koje bi mogle postići vrijednost između 500.000 i 1.000.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je predložio da se svaki pojedini predmet procijeni i proda prikupljanjem ponuda bilo zbirno bilo pojedinačno.

Image
okončana potraga /

Policija za RTL potvrdila: Ubojica pronađen mrtav pored automobila koji je koristio

Image
okončana potraga /

Policija za RTL potvrdila: Ubojica pronađen mrtav pored automobila koji je koristio

U izvješću sutkinja Bajlo je također navela kako stečajna upraviteljica navodi da je riječ o raznovrsnim pokretninama što iziskuje i procjenitelje iz raznih područja, da je u svrhu procjene svih pokretnina dobila ponudu koja bi koštala oko 20.000 kuna što joj se učinilo visokim troškom postupka, pa procjena pokretnina nije izvršena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Prihvaćen je prijedlog da se procjena izvrši samo u odnosu na pokretnine koje služe proizvodnji pekarskih proizvoda, a uredska oprema i računala prodaju tako da se prikupe pisane ponude stečajnoj upraviteljici te da se pri svakom novom pokušaju prodaje cijena snizi za 10 posto, piše portal 057.

Stečaj nad Matkolom pokrenut je u studenom 2018. godine zbog blokade dulje od četiri mjeseca i 831 tisuće kune duga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koloper koji je, piše Jutarnji list, bio dobrostojeći privrednik. Posjedovao je gliser, te je bio sponzor brojnim sportskim događanjima.

''Bio je sponzor na brojnim feštama, druželjubiv, gajio je tradiciju šibenskog kraja'', rekli su njegovi poznanici za Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje dvije godine, kao što se može vidjeti, njegovo poslovanje je više nije išlo u dobrom smjeru. Zadužio se na sve strane, od banaka do tvrtki i pojedinaca i čini se da se teško mirio sa rasprodajom svoje imovine.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo