tragedija kod čakovca / Trudna supruga s troje djece ostala bez muža i brata: 'Jako smo potreseni. Hranio je obitelj'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Očevici koji su dvojicu muškaraca presreli na cesti, kažu da su jurili velikom brzinom

24.1.2019.
7:24
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Dvojica šogora Aleksandar Oršoš (24) i Valentino Oršoš (17) poginuli su u stravičnoj prometnoj nesreći na cesti između Gornjeg Kuršanca i Kuršanca, dok su jurili u posjet Aleksandrovoj sestri u Kuršancu.

Aleksandar je starim ford Mondeom zelene boje križevačkih registracija, pretjecao nepoznati osobni automobil, bez položenog vozačkog ispita, te je nakon pretjecanja izgubio nadzor nad volanom i vozilom prešao na suprotnu prometnu traku i udario u auto varaždinskih registracija koji je vozio 41-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon udara, oba vozila su  odbačena izvan kolnika, a ford Mondeo se prevrnuo. Oba muškarca na mjestu nesreću su preminuli.

"Svi smo u šoku. Aleksandar je moj zet. Oženio je kćer Valentinu. Imaju troje male djece između godinu i pol i 4 godine, a  Valentina je ponovno trudna. Aleksandar radi na Krku i došao je na nekoliko dana doma. Uzeo je auto mog supruga i otišao je posjetiti svoju sestru s Valentinom. Jako smo potreseni. Aleksandar je hranio obitelj. Kako će sada moja trudna kći s djecom? Ostala sam i bez sina Valentina. Sasvim sam shrvana", rekla je za 24sata tužna punica i majka Irma Oršoš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevici koji su ih presreli na cesti, kažu da su jurili velikom brzinom, a neiskustvo i brzina utjecali su na ovu tragediju koja je zavila u crno dvije obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo