nepravomoćno osuđen / Trudnu suprugu tjerao na seksualne odnose s nepoznatim muškarcima. Prijetio joj, sve gledao i snimao

Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija

'Ubit ću te i raskomadati! Iz utrobe ću ti izvaditi dijete i baciti ga u smeće', prijetio je svojoj supruzi

7.9.2022.
16:56
Shutterstock / Ilustracija
VOYO logo

Na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno je osuđen 38-godišnji Riječanin zbog toga što je tjerao svoju suprugu u sedmom mjesecu trudnoće na seksualne odnose s nepoznatim muškarcima. Osuđen je na 6 i pol godina zatvora, piše Jutarnji list.

Osim toga, opozvana mu je prethodna uvjetna osuda od deset mjeseci s dvogodišnjim rokom kušnje zbog lažnog uzbunjivanja, ali je zato oslobođen plaćanja sudskih troškova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da mu je izrečena kazna više od pet godina, sud je donio rješenje o određivanju istražnog zatvora u koji se mora javiti odmah s obzirom na to da je iz pritvora pušten nakon sedam mjeseci uz mjere opreza u proljeće prošle godine.

Optužnica ga je teretila za kazneno djelo protiv spolne slobode na štetu svoje, sad već bivše 32-godišnje supruge, ali i optužila da je obmanjujući ju prisiljavao na prostituciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zločini su se odvijali na proljeće 2019. u stanu u kojem su živjeli. Prema optužnici, osumnjičeni je u jednoj prigodi natjerao partnericu u visokom stupnju trudnoće da popije desetak tableta Helexa i tri čaše piva. No ona je to odbila pa joj je zaprijetio nožem stavivši joj ga pod vrat.

Image
već je jednom ubio? /

Novska šokirana ubojstvom 39-godišnjakinje: 'Rekla mi je da joj ne da mira, da je prati gdje god da ide...Bilo ju je strah'

Image
već je jednom ubio? /

Novska šokirana ubojstvom 39-godišnjakinje: 'Rekla mi je da joj ne da mira, da je prati gdje god da ide...Bilo ju je strah'

"Ubit ću te i raskomadati! Iz utrobe ću ti izvaditi dijete i baciti ga u smeće", prijetio je majci svoga djeteta osumnjičeni držeći joj nož pod vratom. Da bi ga ona, u strahu za vlastiti život kao i za život svoje bebe, na kraju poslušala te popila tablete i pivo. Nakon toga je osumnjičeni u stan doveo nepoznatu mušku osobu s kojim je "obavila" seksualni odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto ju je tako zastrašivao s ciljem da se materijalno okoristi. Spominjao joj je da je za novac angažirao neke osobe da je štite od njezina bivšeg dečka i mafijaša pritom tražeći od nje da seksualnim uslugama plati to svoje "čuvanje".

I tako su se u stanu u kojem se nalazila, redali protivno njezinoj volji njoj nepoznati muškarci. Bilo je i slučajeva kad je tijekom seksualnog odnosa morala na glavu staviti jastučnicu, a sve je to, navodno, gledao i snimao osumnjičeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suđenje se u ovom postupku nije bilo otvoreno za javnost, piše Jutarnji list.

Inače, osumnjičeni ima sedam razreda osnovne škole i stari je policijski znanac s bogatim opusom prikupljenih prijava, a opozvani uvjet koji mu je ovom posljednjom prvostupanjskom presudom uračunat u ovu kaznu, bilo je zbog lažnog uzbunjivanja, odnosno nazvao je Hitnu lažno rekavši da se izbo nožem, da krvari i da gubi svijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo