okrivljuju gradsku vlast / Tužni detalji o naletu vlaka na mladog odbojkaša: 'Glazba je i dalje svirala kada je pronađeno tijelo'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Prijatelji Akšamovića opisuju kao uzornog, odmjerenog i fantastičnog mladića. Kažu kako je bio perspektivan odbojkaš te da je bio na zadnjoj godini fakulteta

24.2.2018.
12:51
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Davor Akšamović (26) zvan Sova, perspektivan odbojkaš brodskog MOK-a i student Pravnog fakulteta, izgubio je život pod jurećim vlakom u četvrtak navečer u Slavonskom Brodu, piše Jutarnji. U trenutku nesreće inače taj odbojkaš brodskog MOK-a i student Pravnog fakulteta u ušima je imao slušalice i slušao glazbu te je hoda duž pruge ne bi li skratio put i prečicom uz brodsku Gortanovu stigao kući.

Činjenica da je tragično skončao zbog nepažnje zgrozila je Brođane, a neki od njih koji žive nedaleko mjesta nesreće okrivljuju gradsku vlast jer je pod izlikom osiguranja pružnog prijelaza napravila pothodnik koji je i više nego opasan po nevremenu, pa ga svi izbjegavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glazba je i dalje svirala kada je pronađeno tijelo tog mladića. Očito je bio zamišljen i nije čuo vlak čija sirena uvijek para zrak. Očevid je trajao do kasno u noć. I da, ljuti smo jer, unatoč pothodniku, svi i dalje prelaze prugu riskirajući život. Taj pothodnik napravljen za pješake strašno je strm. Zimi je posebno opasan jer se zaledi, a kad pada kiša, na dnu bude potop. Od 100 pješaka, samo jedan prođe kroz njega. Kad su ga prije godinu dana pompozno otvarali, prigovorili smo odmah inženjeru da je poguban za pješake i za bicikliste. A znate što nam je on odgovorio? Da je u modi brdski biciklizam. Sramota", ispričala je za Jutarnji list stanarka Gortanove ulice.

Prijatelji Akšamovića opisuju kao uzornog, odmjerenog i fantastičnog mladića. Kažu kako je bio perspektivan odbojkaš te da je bio na zadnjoj godini fakulteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prijatelju, dominiraj na nebeskim odbojkaškim terenima jer s ovozemaljskih si prerano otišao. Zaboravljen nikad nećeš biti i hvala ti što sam imao privilegij poznavati te”, riječi su s kojima su se neki od njih od svog prijatelja oprostili na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo