sa sedmog kata / U Beogradu s balkona pao trogodišnji dječak. U bolnici je podlegao ozljedama, majka čupala kosu od očaja

Image
Foto: Shutterstock

Dječak je po dolasku na hitnu još pokazivao znakove života, ali već tada medicinari nisu bili optimistični zbog težine ozljeda

19.6.2022.
17:25
Shutterstock
VOYO logo

Trogodišnji dječak danas je pao sa sedmog kata u beogradskoj Ulici kneza Danila na Paliluli, a od zadobivenih je ozljeda preminuo u bolnici, saznaje srpski Blic.

Vijest je za spomenuti medij potvrdila susjeda Tamara Nikezić koja je majku nakon nesreće taksijem odvezla na hitnu. Blic je naknadno dobio i službenu potvrdu tragične vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Išla sam na krštenje u Hram Svetog Save i pozvala sam taksi na rampi i otišla u trgovinu. Taksist me čekao. Odjednom je izašla jedna gospođa vičući: 'Palo mi dijete, palo mi je dijete', otac ju je pratio. Rekla sam, evo ja ću te odvesti, uđi u taksi. Odvela sam ih na Hitnu, ušla s njima... Hitna je u međuvremenu već dovela dijete. Pitala sam tehničara što se dogodilo, a on je odgovorio da je dijete na intenzivnoj njezi, ali da, nažalost, najvjerojatnije neće moći preživjeti. Sad sam nazvala djeda, rekao mi je da je dijete nažalost preminulo i da treba doći policija", kazala je susjeda Tamara Nikezić.

Dodala je da je majka bila izvan sebe, vrištala je i čupala je za kosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Valjda je prozor na sedmom katu bio otvoren. Odjednom se dijete izgubilo, tražili su ga po stanu i tada vidjeli da je pao", dodaje.

U trenutku nesreće u stanu su bili otac i još jedno dijete, a s obitelji žive i roditelji dječakove majke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji su za srpske medije rekli da provode istragu po nalogu Tužiteljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo