Mogući razni motivi / U BiH ubijen brigadir oružanih snaga, sumnja se na obiteljske probleme

Image
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL/Ilustracija

Visoki časnik oružanih snaga Bosne i Hercegovine Sead Duraković ubijen je u ponedjeljak navečer u Bihaću, a počinitelj tog zločina je uhićen

13.12.2016.
11:04
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Visoki časnik oružanih snaga Bosne i Hercegovine Sead Duraković ubijen je u ponedjeljak navečer u Bihaću, a počinitelj tog zločina je uhićen, potvrdila je policija koja još uvijek istražuje motive zločina.

Duraković, koji je imao čin brigadira, ustrijeljen je iz vatrenog oružja, a policija je nakon toga uhitila 36-godišnjaka inicijala H.B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica MUP-a Unsko-sanske županije Snježana Galić kazala je kako se uhićeni sumnjiči da je počinio ovaj zločin, no druge potankosti nisu objavljene iako neki mediji nagađaju kako bi motiv mogli biti obiteljski problemi.

Ubojstvo je privuklo posebnu pozornost jer je ubijeni brigadir prije samo dva mjeseca pred Sudom BiH nepravomoćno osuđen na kaznu od tri godine zatvora, nakon što je proglašen krivim za protuzakonito posredovanje pri zapošljavanju u oružanim snagama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duraković je za takvo posredovanje od kandidata za primanje u vojnu službu tražio mito u iznosu zmeđu 500 i 2500 konvertibilnih maraka (250 do 1250 eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo