ugrozio živote / U centru Zagreba iz zračnog oružja pucao na ljude u tramvaju: Propucao tri vozila i staklo na stajalištu

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku

27.12.2021.
11:07
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i Oštećenje tuđe stvari.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Zbog posjedovanja oružja C kategorije bez dozvole protiv osumnjičenog će zbog počinjenja prekršaja opisanog u članku 27 stavka 2 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana redovnim putem biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Podsjetimo, policija je ranije izvijestila kako je 23. prosinca oko 6.50 sati na Medveščaku u Draškovićevoj ulici, muškarac pucanjem iz zračnog oružja oštetio prozorska stakla na tri tramvaja koji su prometovali ulicom kao i panel staklo na tramvajskom stajalištu čime je doveo u opasnost živote građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenih djela priveden je u službene prostorije policije, a potom mu je pružena liječnička skrb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo