ŽIVIO U STUTTGARTU / U Cessni poginuo Joško Sladojević: 'Na nagovor prijatelja prihvatio je poziv da leti za Njemačku'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Pokojni Joško Sladojević koji je rodom iz Blata na Cetini dugi niz godina je radio kao inženjer u Mercedesu

30.5.2022.
15:45
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Članove Croatije Stuttgart kao i sve Hrvate s područja Stuttgarta rastužila je vijest kada je potvrđeno kako je među poginulima i Joško Sladojević, koji je bio dugogodišnji dopredsjednik, igrač i član Croatije Stuttgart gdje je dugi niz godina obnašao i funkciju blagajnika u klubu.

"Počivao u miru naš Joško", napisali su iz Croatije Stuttgart poslavši za Fenix-magazin.de i posljednju fotografiju njihova člana Joška slikanu ispred zrakoplova Cessna u kojem je poginuo nakon što se zrakoplov u nedjelju srušio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokojni Joško Sladojević koji je rodom iz Blata na Cetini dugi niz godina je radio kao inženjer u Mercedesu. Prije nekoliko godina uzeo je otpremninu i vratio se u Hrvatsku.

"Na nagovor njemačkih prijatelja prihvatio je njihov poziv da se iz Splita s njima vrati za Njemačku. Nažalost, sudbina je bila okrutna prema tom neponovljivom čovjeku", rekli su za Fenix-magazin njegovi prijatelji iz Croatije Stuttgart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokojnog Joška Sladojevića kao dobrog i vrijednog čovjeka sjećaju se i članovi Glavnog školskog odbora Hrvatske nastave Koordinacije Stuttgart, čiji je predsjednik bio osam godina.

Podsjetimo, zrakoplov Cessna 182 je u nedjelju u 11.25 sati nestala s radara Hrvatske kontrole zračne plovidbe. Policija je objavila kako je pilot aviona bio Švicarac, a putnici su bili dvoje državljana Njemačke i jedna osoba s hrvatskim državljanstvom. Tu je informaciju policija dobila u najavi leta od oblasne kontrole leta Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su se svi nadali kako su putnici i pilot preživjeli, nažalost, to se nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo