pronađeno 35 paketa / U dvije policijske intervencije u PU vukovarsko-srijemskoj zaplijenjeno 39 kilograma marihuane

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Prijestupnici su uhićeni i uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, predani pritvorskom nadzorniku

26.9.2016.
11:36
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Na graničnom prijelazu Bajakovo i na odmorištu Rastovica uz autocestu Zagreb-Lipovac, djelatnici policije i carine prošlog su vikenda zaplijenili ukupno 39 kilograma marihuane, izvjestila je u ponedjeljak vukovarsko-srijemska policija.

Tijekom redovite granične kontrole na graničnom prijelazu Bajakovo, djelatnici policje i carine, zaplijenili su u nedjelju 22 kilograma marihuane koja je pronađena u prtljažniku osobnog automobila kojim je upravljao 33-godišnji državljanin Srbije. Droga se nalazila raspodjeljena u 35 PVC paketa koje su pri pregledu vozila u prtljažniku uočili djelatnici carine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na odmorištu Rastovica uz autocestu Zagreb-Lipovac u subotu je zaplijenjeno 17 kilograma marihuane koja je pronađena u kombi vozilu makedonskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnji državljanin Makedonije. Pronađeno je ukupno 35 paketa s drogom, navodi policija.

Vozač, 28-godišnji državljanin Makedonije, te putnici u vozilu državljani Bugarske (55-godišnjak, 42-godišnjak i 28-godišnjak) i 40-godišnja državljanka Makedonije, uhićeni su i uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske kao i 33-godišnji državljanin Srbije, koji je uhićen na Bajakovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo