teška nesreća / U frontalnom sudaru kod Gospića poginuo 26-godišnji mladić. Nesreću je skrivio pijani vozač (22)

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Od zadobivenih ozljeda 26-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, dok je 22-godišnjak teško ozlijeđen

3.10.2022.
11:55
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

U prigradskom naselju Vukšić dogodila se sinoć u 21,40 sati teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Izravno su se sudarili osobni automobil marke Golf gospićke registracijske oznake i osobni automobil marke Peugeot također gospićke registracijske oznake.

Nesreća se dogodila kada je 22-godišnjak s područja Lovinca upravljao vozilo pod utjecajem alkohola (1,10 g/kg) osobnim automobilom vozeći se iz smjera Perušića u smjeru Gospića i uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu prometnu traku i udario u prednji dio automobila koji se kretao iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 26-godišnjak iz Gospića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od zadobivenih ozljeda 26-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, dok je 22-godišnjak teško ozlijeđen, te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Na mjestu nesreće su se osim ekipa Hitne pomoći odmah našli i članovi JVP Gospić koji su unesrećenog vozača izvukli iz smrskanog vozila pomoću posebnih škara za metal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo