detalji tragedije kod zadra / U kamion se zabila vozačica Toyote (66), hrvatska državljanka. Skrenula je u traku suprotnog smjera, naišao je kamion. Na mjestu su poginule tri žene

Image
Foto: RTL

Vozač kamiona zadarskih registracijskih oznaka, neozlijeđen je. Među poginulima je jedna slovenska državljanka te dvije hrvatske državljanke

22.4.2022.
10:49
RTL
VOYO logo

Zadarska policija objavila je detalje stravične nesreće koja se dogodila jučer oko 12 sati na cesti DC-422 u Zemuniku Donjem u kojoj su poginule tri žene. 

Očevidom se utvrdilo da se nesreća dogodila kada je vozačica (66) Toyote slovenskih registracijskih oznaka vozila iz smjera Zemunik prema Zadar te dolaskom do podvožnjaka nije usporila i prilagodila brzinu stanju na cesti. Pri izlasku iz zavoja izgubila je kontrolu nad upravljačem i vozilom je skrenula u traku suprotnog smjera te je desnim bočnim dijelom automobila frontalno udarila u kamion zadarske registracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamion je vozio 40-godišnji hrvatski državljanin. Od siline udarca, na mjestu je preminula vozačica Toyote, inače hrvatska državljanka, kao i dvije putnice u automobilu - 55-godišnja hrvatska državljanka i 61-godišnja državljanka Slovenije. Vozač kamiona nije ozlijeđen.

Image
Foto: Šime Zelić/Pixsell
Image
Foto: Šime Zelić/Pixsell

(Šime Zelić/Pixsell)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O prometnoj nesreći policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti Posebno izvješće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo