neprilagođena brzina / U Koprivnici vozačica udarila u stup javne rasvjete - petero ozlijeđenih

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Nesreća se dogodila oko 23.25 sati u Ulici Mihovila Pavleka Miškine, a koprivničko-križevačka policija najavila je da će protiv vozačice biti podnesena kaznena prijava

6.3.2016.
11:08
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Dvije osobe su teško ozlijeđene, a tri lakše u subotu kasno navečer u Koprivnici kada je vozačica osobnog vozila zbog neprilagođene brzine sletjela izvan kolnika i udarila u stup javne rasvjete, izvijestila je u nedjelju policija.

Nesreća se dogodila oko 23.25 sati u Ulici Mihovila Pavleka Miškine, a koprivničko-križevačka policija najavila je da će protiv vozačice biti  podnesena kaznena prijava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neprilagođena brzina vožnje i alkoholiziranost vozača uzrok je prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju rano ujutro u Koprivnici. Oko 4 sata u Križevcima Ulici Tadiji Smičiklasa je zbog neprilagođene brzine osobni automobil sletio izvan kolnika i udario u metalnu cijev rukohvata nogostupa, a vozač pod utjecajem alkohola od 1,01 promila zadržan je do otrježnjenja u policiji. 

Križevačka policijska postaja je u noći sa subote na nedjelju provodeći akciju nadzora alkoholiziranosti vozača iz prometa isključila šestero vozača. Jedan vozač je uhićen, a jedan zadržan do otrežnjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća koncentracija alkohola od 1,68 promila izmjerena je kod 35-godišnjeg vozača osobnog automobila u Križevcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo