stravična tragedija / U masovnoj tučnjavi ispred kafića u Karlovcu ubijen muškarac: policija traga za počiniteljem

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Zamjenik Županijskog državnog odvjetnika Zdravko Car kaže kako će nakon što mrtvozornik pregleda tijelo, izvijestiti javnost o daljnjim saznanjima o načinu smrti

27.1.2016.
7:15
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Policija traga za ubojicom koji je sinoć oko 22.45 sati nepoznatim predmetom usmrtio 50-godišnjeg Ivana Z. ispred kafića Boom u Belajskim Poljicama, javlja KAportal.

Zamjenik Županijskog državnog odvjetnika Zdravko Car izvršio je noćas očevid na mjestu zločina te trenutno, kako je sam rekao, nemaju informaciju o počinitelju ubojstva. Žrtva je vjerojatno mještanin Belajskih Poljica ili nekog od naselja u blizini, s obzirom da je u kafić došao biciklom koji je tamo i ostao naslonjen na zid kafića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U sukobu s nepoznatom osobom smrtno je stradao muškarac rođen 1966. godine. Očevid je izvršen, izvidi su u tijeku a za sada ne znamo počinitelja i ne možemo ništa više reći", rekao je Car.

Dodaje da mrtvozornik mora pregledati tijelo te da će nakon toga o daljnjim saznanjima o načinu smrti izvijestiti javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na tijelu su vidljive opsežne ozljede, dok za sada nemamo osumnjičenu osobu", kaže Car i dodaje kako su nanesene nekim predmetom, ali za sada ne znaju o kakvom se oruđu ili oružju radi.

Podsjetimo, policija je noćas izvijestila da je došlo do sukoba više osoba ispred kafića, pa se pretpostavlja da se radilo o masovnoj tučnjavi u kojoj je izgubljen jedan život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito su se vinovnici nereda, ili ako je u pitanju bio jedan od njih razbježali, pa će danas istražitelji imati pune ruke posla da dođu do počinitelja i uhvate ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo