POSLJEDNJE ZBOGOM / U Mostaru pokopana tragično nastradala obitelj Krstić, tisuće sugrađana na ispraćaju

Image
Foto: PIXSELL

Zbog njihove smrti i pokopa u Mostaru je proglašen dan žalosti

27.9.2022.
18:00
PIXSELL
VOYO logo

U Mostaru je pokopano troje članova obitelji Krstić, supružnici i devetogodišnji sin koji su poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći, dok je trogodišnja kćerka još uvijek u teškome stanju smještena na odjelu Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.

Tisuće Mostaraca, prijatelja i poznanika okupilo se kako bi izrazili sućut članovima nastradale obitelji Krstić te ispratili poginule na vječni počinak na groblju u južnom dijelu grada. Posebno emotivan bio je oproštaj vršnjaka dječaka Roberta Krstića, kojemu su na ispraćaj došle školske kolege i članovi karate kluba Zrinjski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila na magistralnoj cesti južno od Mostara poginuli su Boris (35) i Marijana (34) Krstić te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kći zadobila ozljede opasne po život. Ona je u stabilnome stanju i nalazi na se na odjelu Dječje dječje kirurgije Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) u Mostaru.

Image
utrkivali se? /

Tešku prometnu nesreću u kojoj je kraj Mostara poginula obitelj skrivili hercegovački tajkun i sin tajkuna?

Image
utrkivali se? /

Tešku prometnu nesreću u kojoj je kraj Mostara poginula obitelj skrivili hercegovački tajkun i sin tajkuna?

Zbog njihove smrti i pokopa u Mostaru je proglašen dan žalosti. Još jedna osoba koja je sudjelovala u prometnoj nesreći sahranjena je danas u Čitluku. Još tri osobe su zadobile teže ozljede u prometnoj nesreći u kojoj su ukupno sudjelovala četiri vozila.
Prema medijskim navodima jedan od vozača pokušavao je u subotu u večernjim satima preteći drugo vozilo, a kako to nije uspio izravno je udario automobil u kojemu je bila obitelj Krstić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je grupa 'Pravda za obitelj Krstić', a administratori su naveli kako će se boriti da se ovaj slučaj ne zataška budući da je jedan od vozača sin hercegovačkoga tajkuna koji je i ranije izazivao incidente.

"Ne dopustimo kriminalcima da pobijede samo zato što imaju novac. Zbog njihovog novca cijela jedna obitelj je nestala, a trogodišnja djevojčica je ostala siroče i bori se za život. Ne dopustimo im slobodu", naveli su u Facebook grupi 'Pravda za obitelj Krstić' koja broji 5.800 članova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo