policija upozorava / U protekla 24 sata evidentirano 47 prometnih nesreća: i ovog vikenda očekujte pojačane policijske aktivnosti

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Prioritetne aktivnosti bit će usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje tzv. četiri glavne ubojice u prometu

27.1.2018.
13:43
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Tijekom dana obavljen je očevid kod 47 prometnih nesreća. U 8 prometnih nesreća jedna je osoba teško ozlijeđena, a sedam lakše. Kod 40 prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta.

Na području Uprave u protekla 24 sata evidentirano je 17 kaznenih djela: drska krađa, 9 teških krađa provaljivanjem i 7 krađa, javlja PU zagrebačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ovog vikenda, od 26. do 28. siječnja 2018., posebice u noćnim satima, na području PU zagrebačke policijski službenici poduzimat će pojačane aktivnosti u prometu, a sve u cilju preveniranja prometnih nesreća i njihovih posljedica te povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama.

Prioritetne aktivnosti bit će usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje tzv. četiri glavne ubojice u prometu: prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisne uporabe mobitela, kao i drugih teških prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo