policija ne povezuje slučajeve / U Slavonskom Brodu dvojica muškaraca ubijena na sličan način u razmaku od par sati

U Slavonskom Brodu dva ubojstva u razmaku od nekoliko sati i nekoliko kilometara. Unatoč sličnom načinu na koji su ubijeni - policija ih ne povezuje

25.10.2016.
21:05
VOYO logo

Ubojstva dvojice muškaraca u dobi od 49 i 80 godina u Slavonskom Brodu policija i dalje tretira kao dva nepovezana slučaja, a tijela s navodno ubodnim ranama su prevezena na patologiju slavonskobrodske bolnice kako bi se utvrdili točni uzroci tragičnih smrti.

Franjo Kopunić, zamjenik županijske državne odvjetnice u Slavonskom Brodu novinarima je potvrdio da je starija žrtva pronađena u obiteljskoj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nađen je u ležećem položaju, na leđima, a uzrok smrti su višestruke ozljede mehaničkim predmetom", rekao Kopunić.

Tijelo starijeg muškarca u ponedjeljak oko 20,45 sati pronašle su susjeda i podstanarka, jer im je postalo sumnjivo da starac nakon što je pao mrak nije pali svjetlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog dana oko 15 sati tek petstotinjak metara od mjesta prvog zločina, u derutnoj kući, pronađen je ubijeni 49-godišnjak. Prema policijskim podacima i u ovom je slučaju riječ o nasilnoj smrti, a na tijelu su navodno uočene ubodne rane. Susjedi za žrtvu tvrde da je bio sklon čestom opijanju i da su se kod njega okupljale osobe sličnih sklonosti.

"I u jednom i u drugom slučaju postoji sumnja u nasilnu smrt. Policija i županijsko državno odvjetništvo provode kriminalističko istraživanje u svrhu utvrđivanja svih okolnosti i činjenica vezano uz ova dva događaja", izjavila je Kata Nuić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija još traga za počiniteljima oba zločina koje vode kao dva odvojena slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo