na autobusnoj stanici / U Splitu brutalno pretukli mladića iz Sarajeva: 'Prišao mi je na ulici, potpuno krvav, jedva je hodao'

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

Mladić je muškarcu koji mu je pomogao rekao da su ga prije napada počinitelji pitali je li navijač

28.11.2019.
16:57
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Studenta iz Sarajeva nepoznati počinitelji pretukli su dok je stajao na autobusnoj stanici u Splitu.

"Taman sam izašao s posla na pauzu i odjednom mi prilazi neki momak star dvadesetak godina, normalno odjeven, ali potpuno krvavog lica i glave. Vidio sam da mu jedan prst stoji u neprirodnom položaju, vjerojatno je bio slomljen, a oba oka su mu bila natečena, samo što se nisu zatvorila, dok mu je na tjemenu bio rez iz kojeg je šikljala krv. Samo mi je, bosanskim naglaskom, kazao: Zovite hitnu....", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju muškarac koji je pretučenog mladića odveo na Hitnu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On mu je, dok su hodali, rekao da su ga napadači pitali je li navijač. Ne zna što im je odgovorio. Nije ga ništa više pitao jer je jedva hodao i govorio. Uspio je tek saznati da je mladić student na splitskom Fakultetu elektrotehnike strojarstva i brodogradnje.

Splitska policija potvrdila je da su oko 13.40 iz splitske bolnice na Firulama dobili dojavu da je mlađi muškarac na Hitnom kirurškom prijmu zatražio liječničku pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Izjavio je liječnicima da je fizički napadnut u Poljičkoj ulici. Težina ozljeda zasad nije poznata, mladić je na liječničkoj obradi. Mi ćemo poduzeti sve radnje i kriminalističko istraživanje kako bismo utvrdili sve okolnosti događaja'', kazala je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije za Slobodnu Dalmaciju.

FOTO: Ilustracija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo