KRVAVI OBRAČUN / Strava u Splitu: Jedan muškarac mrtav, drugi prevezen u bolnicu. Policija osigurava mjesto događaja

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija

'Mjesto događaja je osigurano te se poduzimaju mjere i radnje u sklopu kriminalističkog istraživanja, poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

12.9.2022.
15:16
Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

NOVO:

Prema najnovijim informacijama kojima raspolaže Slobodna Dalmacija, jedan od dva ozlijeđena muškarca je preminuo. Drugom se pruža liječnička pomoć u KBC Split te težina ozljeda još nije poznata. Slobodna piše i da su navodno obojica radili zajedno u uredu, ali i da radi o neslužbenim podacima. Obaviješteno je i državno odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalmatinski portal pak piše da je, prema neslužbenim informacijama, došlo do sukoba dvojice djelatnika špediterske tvrtke.

RANIJE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na splitskim Stinicama došlo je do krvavog sukoba u kojem su ozlijeđene dvije osobe. Prema prvim informacijama, jedna osoba je teže ozlijeđena, oštrim predmetom. Što je prethodilo ranjavanju, trenutno nije poznato, piše Slobodna Dalmacija.

"Oko 14 sati zaprimljena dojava kako je na području Kopilice ozlijeđen muškarac najvjerojatnije oštrim predmetom. Isti je prevezen u bolnicu na pružanje liječničke pomoći. Na mjestu događaja pronađen je još jedan ozlijeđen muškarac. Mjesto događaja je osigurano te se poduzimaju mjere i radnje u sklopu kriminalističkog istraživanja", poručili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo