preprodavali kokain / U velikoj međunarodnoj akciji DUNAV uhićeno nekoliko hrvatskih krijumičara

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tijekom uhićenja kod prijestupnika je osim droge, pronađena i veća količina novca za koji se sumnja kako je povezan s preprodajom

29.2.2016.
11:41
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Zadarska policija i PNUSKOK u suradnji s policijskim službenicima austrijske, njemačke i nizozemske policije nakon dugotrajne su akcije uhitili dvojicu hrvatskih državljana koji su krijumičarili kokain, piše N1. 

Akcija se tijekom nekoliko mjeseci koordinirano provodila na području Hrvatske, Austrije, Njemačke i Nizozemske, a njeno kodno ime bilo je DUNAV. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utvrđeno je kako su dva hrvatska državljana u dobi od 63 i 66 godina organizirano krijumičarili kokain iz Južne Amerike u Nizozemsku, a ondje su taj kokain skrivali u tajnom skladištu 62-godišnjeg hrvatskog državljanina pokraj Rotterdama. 

Njih se sumnjiči da su, tijekom prošle godine, u 12 navrata nabavili i prodali oko 34 kg kokaina, od čega je u 6 odvojenih zapljena na području Hrvatske, Austrije, Njemačke i Nizozemske zaplijenjeno oko 7.7 kg kokaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom kriminalističke akcije DUNAV na području Hrvatske, Austrije, Nizozemske i Njemačke već je uhićeno ukupno 13 osoba, od čega je njih šest iz Hrvatske. 

Tijekom uhićenja kod prijestupnika je osim droge pronađena i veća količina novca za koji se sumnja kako je povezan s preprodajom, piše N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo