Kazneno je prijavljen / U Zadru uhvatili osumnjičenog za podmetanje jednog od dva velika požara u centru koja su izbila u zadnjih nekoliko dana

Image
Foto: Dino Stanin/Pixsell

Muškarca u dobi od 48 godina sumnjiče za podmetanje požara koji je izbio u srijedu. Ranije, u nedjelju, požar je izbio u još jednom napuštenom prostoru

28.1.2022.
11:00
Dino Stanin/Pixsell
VOYO logo

Zadarska policija privela je 48-godišnjeg muškarca pod sumnjom da je u srijedu u 18.45, ušavši u napuštene poslovne prostorije jednog poduzeća, u jednoj od prostorija namjerno izazvao požar u kojem su izgorjele  odložene stvari i razni otpad, prenosi Hina. Plamen su ugasili vatrogasci, a nije bilo ozlijeđenih.

Kazneno su ga prijavili zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, a prekršajno i zbog kršenja javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Policijske uprave zadarske priopćili su da je riječ o prostoru u Ulici Ante Starčevića. 
Večernji list prenosi neslužbenu informaciju da je osumnjičeni u vrijeme kad je podmetao požar, bio pijan, te da je riječ o napuštenim prostorijama "trgovačkog društva".

Zadarski.hr je, pak, u nedjelju intenzivno izvještavao o požaru koji je tog dana u 15.45 izbio u napuštenim prostorijama HAK-a kod Poliklinike, kako je portal tada pisao, "preko puta bivšeg 'Putnika'".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo