Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sve je snimio

U Zagrebu napravio sobu za silovanje s lokotima, žrtva je klečala i molila: 'Zašto? Zašto?'

U stanu je postavio kamere, a na policama na vidljivome mjestu ostavio kožno remenje, kabele, lokote i metalne hvataljke

Image
Foto: Shutterstock
Vijesti.hr/ 29.1.2020. u 7:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Muškarac (49) koji je smislio pakleni plan i jednu ženu namamio u svoju "sobu za silovanje" u Zagrebu nepravomoćno je na Županijskom sudu osuđen na dvije godine zatvora zbog silovanja, piše portal 24sata.

Sve se odvijalo sredinom srpnja prošle godine u unajmljenom stanu na području Zagreba. Svoju žrtvu, inače Slovakinju, muškarac britanski državljanin je upoznao putem interneta i to preko agencije za upoznavanja. Nakon što su stupili u kontakt, nagovorio ju je da dođe u Zagreb u stan koji je unajmio dan ranije.

Prije njezina dolaska u stanu je postavio kamere, a na policama na vidljivome mjestu ostavio kožno remenje, kabele, lokote i metalne hvataljke, za koje je žrtva na sudu rekla da su izgledale kao kirurška kliješta.

Kad je žrtva došla u stan i vidjela što joj je pripremio uplašila se i pitala ga što će mu to, rekao joj je da "ga neke djevojke ne slušaju pa ih mora vezati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zaprijetio joj je da je neće dva dana pustiti iz stana ako ne bude poslušna. Dao joj je i dva papira s uputama za koje joj je rekao da su pravila ponašanja kojih se mora pridržavati.

Kad je vidjela da je vrlo ozbiljan, žrtvu je uhvatila panika te ga je počela moliti da je pusti. No, on ju je čvrsto uhvatio za podlakticu i zaključao vrata kako ne bi mogla izaći. Iako ga je plakala i preklinjala, nije se smilovao. Naredio joj je da se smiri i tražio da imaju spolni odnos. Unatoč protivljenju i plakanju, dirao ju je po genitalijama i gurao prste u njezinu vaginu.

Upravo se čita

Image
U 17.10 SATI

Što nas čeka u 'Miriše na ljubav'? Serkana će kući iznenaditi neugodna situacija kojoj će svjedočiti...

Optuženik se nije pojavio na izricanju presude. Navodno je već napustio zemlju.

Osim “spravica za vezivanje i mučenje”, istražitelji su u stanu pronašli i videokasetu, koju su pregledavali na sudu. Iz snimke, koja traje više od 50 minuta i koja je zabilježila samo dio događanja u stanu, moglo se vidjeti da žrtva, i kad pristaje doći do sobe, pritom plače i kleči te govori: “Zašto? Zašto?”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britanac je poricao djelo i tvrdio da ni ginekološki nalaz ni biološko vještačenje ne potvrđuju da je bilo silovanja. Iako se na snimci ne vidi sam čin silovanja, sud je povjerovao žrtvi jer je bila odlučna, sigurna i konzistentna u svojem iskazu, piše 24sata

Vijesti.hr/ 29.1.2020. u 7:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
nalazi se u zatvoru

Pronađeno raskomadano tijelo muškarca nestalog 2019.! Za ubojstvo osumnjičen njegov unuk, poznati nasilnik

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba