ispovijest svjedoka / Ubio tasta, nožem ranio partnericu i to sve pred njihovim sinom: 'Dječak je molio za pomoć'

Image
Foto: Ilustracija/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Na početku suđenja saslušano je nekoliko svjedoka, a među njima i liječnica Hitne pomoći

27.9.2018.
19:14
Ilustracija/Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Na zagrebačkom Županijskom sudu počelo je suđenje Zoranu Vučiću (53) zbog ubojstva tasta Ivana Bodrožića. "Ponovo naglašavam da sam bio neubrojiv. Beskrajno mi je žao zbog toga što se dogodilo i što sam lišio života čovjeka, a i svojeg sina djeda", kazao je na početku suđenja.

Kako stoji u optužnici, 19. ožujka ove godine ubo ga je nožem i usmrtio u podrumskom stanu na Prilazu Gjure Deželića 62. Nožem je ozlijedio i svoju nevjenčanu suprugu, Bodrožićevu kćer, a sve to stravično nasilje odvijalo se pred očima njihova malodobnog sina. Na početku suđenja saslušano je nekoliko svjedoka, a među njima i liječnica Hitne pomoći, koja je opisala što je vidjela kada je ušla u stan strave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dječak je stajao je na vratima prostorije. Kazao mi je: 'Pomozite, spasite ga!' Rekla sam mu smiri se i da će biti sve u redu. Žena koja je stajala nasred prostorije nije se žalila na nikakve ozljede i nisam ih ni primijetila. Samo je rekla da su se posvađali i da je on otišao. Bila sam više koncentrirana na ozlijeđenog jer nije pokazivao vitalne znakove života", kazala je liječnica pa nadodala: "Nisam uočila nikakav nož."

Kada joj je predočeno da je u istrazi navela da su ona i medicinski tehničar u sudoperu vidjeli nož, svjedokinja je kazala da je to vjerojatno tako bilo jer se tada bolje sjećala događaja. Trebao je svjedočiti i jedan policajac, no nije se nije pojavio. No prije rasprave je nazvao suca te je ispričao svoj nedolazak, kazavši mu da mu šef nije dopustio da dođe na raspravu, doznaje Večernji.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo