Doznaju se detalji / Ubojica iz Splita ima dosje: Krao je s majkom po crkvi, osuđen je i za obiteljsko nasilje

Image
Foto: Čitatelj/PIXSELL

Cijela je obitelj bila pod nadzorom Centra za socijalnu skrb zbog obiteljskog nasilja koje se događalo

12.1.2020.
14:40
Čitatelj/PIXSELL
VOYO logo

Osumnjičen za krvavi pohod i trostruko ubojstvo F.Z. ima dosje u kojem su evidentirane kaznene i prekršajne prijave zbog obiteljskog nasilja, krađa, teških krađa i prijetnji. 

Cijela je obitelj bila pod nadzorom Centra za socijalnu skrb zbog obiteljskog nasilja koje se događalo. Jedan brat uhićenog je bio na liječenju od ovisnosti u Crnoj Gori, a drugi je doveden u policijsku postaju jer bi mogao imati saznanja vezana za pozadinu krvavog zločina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužen je da je zajedno s majkom provalio u crkvu, a ima i presudu na uvjetnu kaznu zbog nasilja u obitelji. Prijavljen je i za zločin iz mržnje zbog prijetnji gay aktivistu u Splitu, ali u tom je postupku oslobođen, piše Slobodna dalmacija

Doznaju i kako je nakon krvavog pohoda presvukao odjeću i sakrio automatsku pušku kojom je pucao. Nije točna činjenica da je nakon zločina isto obučen sjedio u kafiću i čekao policiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od ubijenih motorom usmrtio djevojčicu

Poznato je i da ni on ni ostali članovi obitelji nisu prijavljivali prijetnje ili probleme s osobama iz kriminalnog miljea. Od trojice likvidiranih samo jedan ima prijavu zbog dilanja heroina i to otprije par mjeseci kada mu je u stanu nađeno 200-injak grame te droge. 

Drugi ubijeni, J.T. odslužio je tri godine zatvora jer je motociklom usmrtio osmogodišnju djevojčicu 2004. godine. Suvozač mu je tada bio V.B., splitski osuđivani diler i trgovac oružjem. On je ujedno i jedina veza J.T. s trgovinom droge. Poznato je i kako je brat ubojice bio društvo kriminalnog miljea te se bavio sitnim ilegalnim poslovima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo