ORUŽJE POSJEDOVAO LEGALNO / Ubojici iz Rijeke određen istražni zatvor: susjeda je ubio zbog bizarne svađe oko - golubova?!

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Prema informacijama stanara iz nebodera u ulici Rastočine, osumnjičeni je bio u konfliktnim odnosima s više stanarima kojima je i ranije prijetio

7.7.2016.
15:57
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

RIJEKA - Zbog opasnosti da bi na slobodi mogao ponoviti nedjelo ili utjecati na svjedoke, u istražnom je zatvoru zadržan 74-godišnji Riječanin kojega policija sumnjiči da je s više hitaca iz pištolja, prije dva dana, usmrtio susjeda iz zgrade u ulici Rastočine.

Riječko Županijsko državno odvjetništvo u četvrtak je izvijestilo je odluku o zadržavanju u istražnom zatvoru, na njihov prijedlog, donio sudac istrage Županijskog suda. Dodaju i da je, nakon ispitivanja 74-godišnjaka protiv njega pokrenuta istraga zbog ubojstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljstvo 74-godišnjaka tereti da je u večernjim satima 5. srpnja u prizemlju stambene zgrade u kojoj stanuje izazvao verbalni i fizički sukob s 54-godišnjim susjedom te u njega ispalio više hitaca iz pištolja. Kako piše Novi list, moguće je da je do svađe došlo zbog golubova koje je osumnjičeni uzgajao na svom balkonu.

Napadnuti muškarac je preminuo zbog više prostrijelnih rana glave i tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama stanara iz nebodera u riječkoj ulici Rastočine, osumnjičeni je bio u konfliktnim odnosima s više stanarima kojima je i ranije prijetio. Oružje iz kojeg je pucao je posjedovao legalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo