potresna tragedija / Ubojstvo 18-godišnjaka na Marjanu rezultat je dogovorene tučnjave između dviju suprotstavljenih grupa?

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Dok policija i Državno odvjetništvo ne iskristaliziraju što se dogodilo, teško je govoriti o vrsti krvnog delikta koji će se staviti na teret uhićenom 18-godišnjaku

21.11.2016.
12:45
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Još se istražuju detalji sinoćnjeg ubojstva koje je potreslo Split, u kojem je smrtno stradao 18-godišnji Goran Vidić.

Image
istraga u tijeku /

Mladić nakon fizičkog obračuna u Splitu ubijen nožem: policija uhitila dvije osobe

Image
istraga u tijeku /

Mladić nakon fizičkog obračuna u Splitu ubijen nožem: policija uhitila dvije osobe

Kako piše Slobodna Dalmacija, ubojica je navodno žrtvin vršnjak, a 18 godina napunio je prije desetak dana, tako da se tijekom kaznenog postupka na njega primjenjuju odredbe Zakona o sudovima za mladež jer se radi o mlađem punoljetniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok policija i Državno odvjetništvo kroz obavijesne razgovore i istražne radnje ne iskristaliziraju što se točno dogodilo, teško je govoriti o vrsti krvnog delikta koji će se staviti na teret uhićenom 18-godišnjaku.

Uhićeni mladić koji je osumnjičen za kobni ubod u prvoj je izjavi negirao da je on smrtno ranio sada pokojnog Gorana Vidića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na oružju ubojstva naloženo je provođenje daktiloskopskih vještačenja radi otisaka prstiju te bioloških tragova. Taj nalaz i nalaz patologa bit će ključan uz izjave očevidaca da se dođe do što točnijih okolnosti događaja.

Za sada gradom kolaju dvije verzije o događajima pred hotelom u izgradnji. Prema jednoj je sukob započeo kao osveta za neki prijašnji incident u kojemu je jedan mladić bio lakše ozlijeđen, a prema drugoj je tučnjava bila dogovorena između dviju suprotstavljenih skupina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje vidjeti i kada se okonča krug uhićenja svih koji su sumnjivi za sudjelovanje u događajima te večeri, hoće li Županijsko državno odvjetništvo tražiti istražni zatvor za sve ili tek za osumnjičenoga za kobni ubod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo