susjedi šokirani / Policija uhitila osmero osumnjičenih za ubojstvo 14-godišnje djevojčice: 'Znamo ih kao odlične ljude'

Tragedija u Lici. 14-godišnja djevojčica koja je jučer izbodena nožem - preminula je na putu za bolnicu. Policija je privela osmero članova njezine obitelji, a neslužbeno se doznaje da je za ubojstvo osumnjičena 28-godišnja sestrična

21.6.2017.
18:58
VOYO logo

Policijska traka na ulazu u ranč na velebitskim Žuljinama svjedoči da se tu jučer dogodila tragedija.

14-godišnja djevojčica izbodena je nožem i ubrzo preminula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oživljavanje je 20-ak minuta trajalo u općoj bolnici Gospić, po navodu 20-ak minuta u kolima hitne pomoći, dakle ukupno više od 40 minuta, ali kako dijete više nije davalo nikakve znakove života, 20-ak minuta po dolasku u opću bolnicu Gospić, anesteziolozi su proglasili smrt", Sandra Čubelić, ravnateljica Opće bolnice u Gospiću:.

Još uvijek neslužbeno - za ubojstvo je osumnjičena njezina 28-godišnja sestrična. Nakon zločina navodno je pobjegla u šumu. Policiji je u potrazi pomagao i gospićki GSS. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zločin se dogodio na obiteljskom imanju četvorice braće - ujaka ubijene djevojčice.  

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Strava u Lici: 14-godišnja djevojčica preminula u vozilu Hitne pomoći

>> Policija intenzivno istražuje šokantan slučaj: je li 14-godišnja djevojčica iz Like ubijena?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Obdukcija tijela preminule djevojčice obavit će se u Zagrebu

>> 'Djevojčica je oživljavana 40 minuta, anesteziolozi su nakon toga samo mogli proglasiti smrt'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvršen je očevid kojim je utvrđeno da se radi o kaznenom djelu teškog ubojstva. Kriminalističko istraživanje je u tijeku i više osoba je trenutno uhićeno", Maja Brozičević, glasnogovornica PU ličko-senjske.

Policija ne otkriva imena uhićenih - navodno ih je osmero: sestrična, četvorica ujaka i još tri ženske članice obitelji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nitko nije očekivao, oni su baš odlični ljudi. Navodno je ta djevojka imala nekih psihičkih problema, a sad", rekao nam je lokalni stanovnik Ivica. 

U Zatonu Obrovačkom kod obiteljske kuće Čude zaprepašteni su i susjedi i rodbina. Pričaju da su se  djevojke dobro slagale, a cijela velika obitelj uvijek je bila složna. Ubijena 14-godišnjakinja živjela je u Zadru, a s bratom je rado dolazila kod obitelji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fina djevojčica, pa šta može djevojčica od 14 godina?! Onako susretljiva, vesela, meni je bila draga jer naprimjer danas djeca iz gradane vole ići na selo, a oni su jedva čekali slobodni trenutak da provedu ovdje s bakom", Milanka Pršo, Zaton Obrovački.

"Svako ljeto su bili gore. Praznici ili petak uvečer dođu gore, pa idu u nedjelju nazad i tako. Šokiralo me jer mi je muž umro u prvom misecu, a sad i ovo", rekla nam je Anđelka, rođakinja ubijene. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraga i obdukcija trebali bi otkriti više detalja o tragediji na Velebitu. 

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo