Raspisana tjeralica / Uhićen i drugi osumnjičenik za pljačke bankomata na Kantridi i u Kraljevici

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Za 50-godišnjim hrvatskim državljaninom bila je raspisana tjeralica

31.10.2019.
23:45
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Primorsko-goranska Policijska uprava izvijestila je u četvrtak da je uhićen i drugi osumnjičenik za nekoliko pljački bankomata izazivanjem eksplozija u kojima je ukradeno više od milijun kuna.

Za 50-godišnjim hrvatskim državljaninom bila je raspisana tjeralica, a pronađen je i uhićen u četvrtak. Sumnjiči ga se da je, zajedno s 54-godišnjakom, također hrvatskim državljaninom, uporabom plinske smjese izazvao eksplozije i znatno oštetio bankomate na području Kraljevice i Kantride u Rijeci, iz kojih je potom ukraden novac. Te su se pljačke dogodile u ožujku i rujnu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije i 1. policijske postaje Rijeka u rujnu su, ubrzo nakon provale u bankomat na Kantridi, uhitili 54-godišnjaka, a pronađen je i veći dio ukradenog novca -  954 tisuće kuna. U nastavku kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je da su njih dvojica provalila i u bankomat na području Čavli 30. listopada 2018. i ukrali više od 500 tisuća kuna. U krađi su se koristili osobnim automobilima koje su također bili ukrali, ali ih je policija pronašla.

Uhićeni 50-godišnjak bit će upućen u istražni zatvor, a policija ga tereti za šest kažnjivih djela, tri teške krađe i tri neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo