tučnjava u koprivnici / Uhićen nogometaš Slaven Belupa! S prijateljem teško ozlijedio muškarca zbog parkinga?

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ejupi i prijatelj su uhićeni, a nakon policijske istrage bit će poznato u kojoj je mjeri u tučnjavi sudjelovao nogometaš Slaven Belupa

26.9.2019.
13:10
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od ponajboljih Slavenovih nogometaša Muzafer Ejupi (31) uhićen je u srijedu nakon tučnjave u centru Koprivnice. Ejupi i njegov prijateljem (32) potukli su se s muškarcem iz Koprivnice koji je s teškim ozljedama završio u bolnici. Njih dvojica su lakše ozlijeđeni, javlja Podravski.hr.

Ejupi i prijatelj su uhićeni, a nakon policijske istrage bit će poznato u kojoj je mjeri u tučnjavi sudjelovao nogometaš Slaven Belupa. Navodni razlog sukoba je parking. Međutim, više će biti poznato nakon što policija priopći o rezultatima istrage. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"25. rujna, oko 19.40 sati na ulici u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića došlo je do fizičkog sukoba između trojice muškaraca starosti 53, 32 i 31 godinu. Muškarac starosti 53 godine je dobio teške tjelesne ozljede, a 31 i 32-godišnjak lakše. Dvije osobe su uhićene i provodi se kriminalističko istraživanje", naveli su u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo