nakon 40 dana bijega / Uhićen osumnjičeni za ubojstvo Ivana Blaževića

Image
Foto: PU Splitsko-dalmatinska

Od počinjenja kaznenog djela osumnjičeni se nalazio u bijegu, a danas, oko 15.25 sati je uhićen na području Splita i priveden u II. Policijsku postaju Split

20.9.2017.
17:53
PU Splitsko-dalmatinska
VOYO logo

Splitska policija u srijedu je, nakon više od 40 dana bijega, uhitila Nikolu Gusića Janjića (24) kojega tereti da je 11. kolovoza u Stobreču ubio 23-godišnjeg Ivana Matu Blaževića.

Vijest o uhićenju poslijepodne je objavljena na MUP-ovoj internetskoj stranici na kojoj se ne otkriva identitet osumnjičenoga za ubojstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od počinjenja kaznenog djela osumnjičeni se nalazio u bijegu, a danas, oko 15.25 sati je uhićen na području Splita i priveden u II. Policijsku postaju Split. Oko 17 sati 24-godišnjak je predan u Zatvor u Splitu", izvijestila je policija.

Sve okolnosti ubojstva u Stobreču gdje je 11. kolovoza oko 4.15 sati ujutro u kafiću “Reket” 24-godišnjak nožem u srce usmrtio Blaževića, još nisu u cijelosti poznate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su isprva nagađali da je sukob dvojice mladića izbio zbog djevojke, da bi se kasnije nagađalo da su se ubojica i žrtva i ranije fizički sukobili pri čemu je osumnjičeni za ubojstvo lošije prošao pa je sa sobom navodno počeo nositi nož.

Blažević je inače bio poznati član navijačke skupine Torcida, a nedugo prije ubojstva nepravomoćno je osuđen zbog sudjelovanja u napadu na nogometnog suca Brunu Marića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo