traje kriminalističko istraživanje / Uhićen ubojica iz Dubrave? Motiv ubojstva najvjerojatnije ljubavne razmirice

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Ubijeni su nožem 67-godišnjak i 42-godišnjak u zagrebačkoj Dubravi. Policija je u petak ujutro obavjestila kako je uhićen ubojica

28.10.2016.
8:33
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Policija je uhitila muškarca kojega sumnjiči da je u četvrtak u zagrebačkoj Dubravi hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem, ubio dvojicu muškaraca od 67 i 42 godine.

"Jedna je osoba uhićena povodom ovog kaznenog djela i u tijeku je kriminalističko istraživanje", navode u petak ujutro iz Policijske uprave zagrebačke, iz koje kažu kako je osumnjičenik priveden u četvrtak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica muškaraca ubijena su u četvrtak oko 17 sati u naselju Gornja Dubrava, na adresi Cuglini 13. Prema neslužbenim informacijama, povod ubojstvu bile su obiteljske razmirice s jednim od ubijenih.

Policija još ne otkriva detalje ovog zločina, no doznaje se da su ubijeni muškarci bili bliski prijatelji, navodno i kumovi. Nagađa se i da je motiv ubojstva povezan sa svađom oko djeteta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
svađa oko djeteta /

Stravičan zločin u zagrebačkoj Dubravi: policija traga za osobom koja je ubila dvojicu muškaraca

Image
svađa oko djeteta /

Stravičan zločin u zagrebačkoj Dubravi: policija traga za osobom koja je ubila dvojicu muškaraca

No, iz izvora bliskih istrazi doznaje se da su u Ulici Cuglini ubijeni 67-godišnji Vlado Plešej i 42-godišnji Ivica Pilija. Oni su prema neslužbenim podacima podlegli višestrukim ubodnim ranama, a njihova tijela prevezena su na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Prema pisanju medija, neposredno prije pronalaska tijela svjedoci su zapazili mlađeg muškarca kako odlazi iz kuće gdje je počinjen zločin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo doznali sinoć, ubojstvo je povezano sa svađom oko djeteta. Navodno je jedan muškarac stigao na mjesto zločina s partnericom i djetetom, a nakon toga se pojavio otac tog djeteta i prijetio jer je njegova žena otela dijete. Ubijeni muškarci navodno su bili vrlo bliski, a bili su i kumovi.

Pozivajući se na neslužbene izvore Jutarnji list objavio je da je ranije na dan zločina nekoliko mladića automobilom došlo u Ulicu Cuglini, gdje su prijetili i trubili, tražeći Plešejeva sina. No, nakon prepirke, mladići su otišli, a razlog njihova posjeta bila je ljubavna veza Plešejeva sina i supruge jednoga od mladića iz automobila s kojim navodno ima i dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tog izgreda mladić se navodno sam vratio do kuće obitelji Plešej oko 17 sati pa policija, prema neslužbenim informacijama, sumnja da je upravo on odgovoran za dvostruko ubojstvo.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo