otprije poznat policiji / Uhićen vozač koji je usmrtio pješaka u Kukuljanovu i pobjegao s mjesta nesreće

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Ilustracija

U naletu BMW-a smrtno je stradao 45-godišnji državljanin Srbije, koji je kolnik u industrijskoj zoni u Kukuljanovu prelazio izvan pješačkog prijelaza

13.1.2017.
14:17
Patrik Macek/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Riječka policija je pronašla je i privela 35-godišnjeg vozača osumnjičenog da je sinoć automobilom BMW u Kukuljanovu usmrtio pješaka i pobjegao s mjesta nesreće.

U naletu BMW-a smrtno je stradao 45-godišnji državljanin Srbije, koji je kolnik u industrijskoj zoni u Kukuljanovu prelazio izvan pješačkog prijelaza. 35-godišnji hrvatski državljanin nije se zaustavio nakon naleta niti pružio pomoć unesrećenom, javila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevidom nesreće rukovodila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 35-godišnji vozač dosad poznat policiji po počinjenju većeg broja prometnih prekršaja zbog kojih je i kažnjavan, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Iste večeri je u Rijeci, u Ulici Franje Čandeka na obilježenom pješačkom prijelazu u naletu Renault clija teško ozlijeđena 18-godišnjakinja. Automobil je vozio 55-godišnjak, a policija je utvrdila da nije prilagodio brzinu uvjetima. Ozlijeđenoj je pružena pomoć u KBC Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo