zaradit će kaznene prijave / Uhićena trojica mladića koju su pirotehničkim sredstvima napali Mamića i Prodanovića

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Splitska policija je privela 19-godišnjak, 21-godišnjak i 24- godišnjak i protiv njih će podnijeti kaznene prijave

22.6.2016.
20:10
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Uhićena su tri mladića koja se sumnjiče da su ispred Prekršajnog suda u Splitu koncem prošlog mjeseca palili i bacali pirotehnička sredstva kad su na ročište dolazili Zdravko Mamić i njegov odvjetnik Čedo Prodanović  i tom su prilikom oštetili jedno parkirano vozilo.

Kako je u utorak priopćila splitska policija, privedeni su 19-godišnjak, 21-godišnjak i 24- godišnjak za koje je utvrđeno da su 31. svibnja u Ulici Domovinskog rata, palili i bacali pirotehnička sredstva zbog čega je oštećeno osobno vozilo. Policija je najavila da će zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom nadležnom državnom odvjetništvu protiv uhićenih podnijeti kaznene prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojica su bacali pirotehnička sredstva ispred Prekršajnog suda u Splitu kad su prolazili Zdravko Mamić i njegov odvjetnik Čedo Prodanović koji ga zastupa u sporu u kojem mu se sudi zbog sukoba s  bivšim igračem Hajduka Ivom Begom  u loži na Poljudu 22. ožujka 2014,  tijekom derbija Hajduka i Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo