užas u susjedstvu / Uhićeni mladić i njegova djevojka: Zaklali psa i sve snimili - oboje članovi misteriozne sekte?

Snimka koja je osvanula na društvenim mrežama šokirala je javnost

30.12.2018.
12:02
VOYO logo

Mladić M.Đ. (21) iz Obrenovca u Srbiji koji je krvnički zaklao psa, kao i njegova djevojka koja je sve to snimila kamerom, uhićeni su u subotu poslijepodne. 

Snimka koja je osvanula na društvenim mrežama šokirala je javnost, reagirao je čak i srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović, a prema prvim informacijama, mladić je poznat po jako čudnom ponašanju, piše Blic

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci se vidi mladić sa kapuljačom koji prvo doziva psa, mazi ga, tiho mu pjevajući 'kefo zote'. U sljedećem trenutku, međutim, vadi veći nož i zabada ga svom snagom u nesretnu životinju i tako ga drži dok mališan zavija od bolova. Dok pas krvari, njih dvoje neprestano ponavljaju 'kefo zote'. 

Društvenim mrežama se odmah proširila vijest da je riječ o istoimenoj sekti koja djeluje i u Obrenovcu, kao i da oko obrenovačkih škola postoji nekoliko grafita koje su ostavili njeni pripadnici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, na Twitteru se objavilo da je do 2016. godine postojao i srpski blog o 'Kefo Zote' koji je kasnije ugašen, baš kao i da je ovaj monstruozni čin u stvari snimila djevojka koja živi u Zemunu, ali često boravi u Obrenovcu i koja je navodno imala i neke sporne profile na Facebooku koje je ugasila i obrisala. To je kasnije potvrđeno budući da je policija uhitila i djevojku K.P. (34). 

Na snimku je reagirao i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović koji je na svom Twitter profilu napisao da "ovakvo nasilje prema životinjama zaslužuje najstrožu kaznu". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatna je i užasna ovakva surovost i bezočno nasilje prema životinjama. To zaslužuje najstrožu kaznu. Očekujem brzu reakciju policije", napisao je Stefanović.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo