prebacili ga u bolnicu / Uhvatili migrante na poligonu u Slunju: U bijegu od vojske jedan skočio s litice i ozlijedio nogu

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Muškarac je ozlijedio nogu te su mu pripadnici Hrvatske vojske odmah pružili prvu pomoć i imobilizirali nogu

19.2.2020.
13:22
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Pripadnici Hrvatske kopnene vojske pomogli su ozlijeđenoj osobi koju su u utorak  zatekli na vojnom poligonu „Eugen Kvaternik“ u Slunju, javlja MORH.

Naime, pripadnici Hrvatske kopnene vojske tijekom redovnog osiguranja vojnog poligona „Eugen Kvaternik“ na Slunju u noći sa 17. na 18. veljače u neovlaštenom ulasku na prostor vojnog poligona otkrili su grupu od sedmero stranih državljana, od kojih je jedan prilikom pokušaja utvrđivanja identiteta pokušao pobjeći te skočio u otvor dubine tri metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom pada muškarac je ozlijedio nogu te su mu pripadnici Hrvatske vojske odmah pružili prvu pomoć i imobilizirali nogu.

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozlijeđeni je predan djelatnicima Hitne medicinske pomoći koja je ga je prevezla u Opću bolnicu Karlovac na daljnju obradu.

Ostali migranti zatečeni na vojnom poligonu “Eugen Kvaternik” na Slunju su, sukladno propisanim procedurama, predani službenicima Policijske postaje Slunj na daljnje postupanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu događaja očevid su obavile Vojna i civilna policija, javlja MORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo