inače neosuđivana / Umirovljenicu Bibu strpali iza rešetaka na šest mjeseci: prodala duhan prijateljicama 'na crno'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Umirovljenica Biba, inače neosuđivana i bez mrlje u kaznenoj i prekršajnoj evidenciji, nema nikakvu imovinu koju bi mogla prodati pa se čini kako baš i nije imala previše izbora nego se upustiti u nelegalne aktivnosti

8.3.2018.
17:57
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Koprivnička umirovljenica Biba (69) ekspresno je osuđena na šest mjeseci uvjetnog zatvora jer je skroman kućni budžet s mirovinom od samo 2000 kuna odlučila podebljati prodajom duhana. Gospođa Biba nema nikakvu imovinu koju bi mogla prodati pa se čini kako baš i nije imala previše izbora nego se upustiti u nelegalne aktivnosti, javlja Podravski.

Naime, prema presudi, umirovljenica je prije dvije godine u nekoliko navrata od nepoznate osobe na crno kupila nekoliko kilograma duhana te ga preprodavala, uglavnom poznanicama pušačicama. Osim kazne zatvora, sudac Općinskog suda u Koprivnici Bibi je "odrezao" i kaznu od 1.340 kuna koju mora uplatiti u državni proračun. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umirovljenica Biba, inače neosuđivana i bez mrlje u kaznenoj i prekršajnoj evidenciji, priznala je u cijelosti počinjenje kaznenog djela, a tijekom cijelog kaznenog postupka branila se šutnjom. Prihvatila je sve prijedloge Državnog odvjetništva, pa i one o sankcijama. Zbog toga je presuda automatski postala pravomoćna, piše Podravski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo