Život u strahu / Upao u kuću i napao žene: 'U šoku smo. Imaju hematome, a krvi je svuda po podu'

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u dvorište kuće u Slavonskom Brodu

26.9.2018.
7:51
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

U utorak oko 20.30 sati, u Ulici sv. Florijana u središtu Slavonskog Broda, nepoznati počinitelj pokušao je provaliti ulazna vrata u dvorište kuće, ali nije uspio jer ga je otjerao lavež pasa.  

Već u sljedećem trenutku uletio je u dvorište susjeda i porazbijao neke stvari. Nakon toga počeo je lupati po vratima kućnog broja 7. Jedna od dvije gospođe koje žive u kući otvorila je vrata i, kako piše Ebrod, dobila teške udarce po tijelu. Nepoznati počinitelj izletio je iz dvorišta, ali se ponovo vratio nazad i teško ozlijedio i drugu ženu koja živi u kući. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozvao sam prvo policiju u 21.07 a onda i hitnu nakon toga. Vrlo brzo su došli. Obje susjede dobile su udarce po tijelu. Imaju hematome, nisam ni znao da tako loše izgledaju. U hodniku ima krvi po podu, namještaj je razbacan, posude za cvijeće razbijene", kazao je prvi susjed kojemu je počinitelj također uletio u dvorište.

"Čovjek ne očekuje ovako nešto i nije pripremljen. Živimo u centru grada i jednostavno za tako što nikada nisi spreman. Živjeti u strahu nije ugodno. Čovjek nije ništa ukrao, ali u šoku smo zbog susjeda koje žive same u kući", ispričao je drugi susjed za Ebrod

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo