šok u grubišnom polju / Upisali ih u SDP bez njihovog znanja: 'Netko je za nas platio i članarinu, želimo da nas se makne s tog popisa'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

'Ako su tvrdnje istinite, onima koji su ih tako upisali u evidenciju nije mjesto u SDP-u'

27.6.2018.
7:49
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

60-ak stanovnika Grubišnog Polja ostalo je šokirano kada je na njihove adrese stigla stranačka iskaznica SDP-a. Zamjenik predsjednika Udruge Roma, Pavao Kalanjoš, rekao je kako su prvo mislili da se radi o grešci, no kada se raspitao, došao je do podatka kako je u SDP Grubišno Polje učlanjeno oko 60 ljudi bez njihova znanja, prenosi 24 sata.

A zbog svega je podnio i kaznenu prijavu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priča se da bismo svi mi trebali glasati za jednoga kandidata za predsjednika SDP-a Bjelovarsko – bilogorske županije. Ne želim čuti za bilo kakve stranačke izbore. U tim stranačkim borbama, netko je za nas platio i članarinu. Ne znamo za koje razdoblje ni koliko samo želimo samo da nas se makne s tog popisa", rekla je šokirana Snježana Trajkovski koja je bez svoje volje postala član SDP-a.

Zastupnik i predsjednik SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije Vedran Babić poručio je da, ukoliko su tvrdnje istinite, onima koji su ih tako upisali u evidenciju nije mjesto u SDP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef SDP-a Davor Bernardić će se tijekom tjedna suočiti s peticijom nezadovoljnika koji traže njegovu smjenu. Njegovi oponenti razmišljaju i o raspuštanju predsjedništva čime žele dokazati šefu da im nije do fotelja već do dobrobiti stranke, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo