Strašno!

Užas kod Koprivnice: Dvojica pijanih mladića upali u kuću i fizički nasrnuli na oca i sina (13)

Osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku

Image

Policija noć/ Ilustracija

Foto: Ilustracija / Miranda Cikotic/PIXSELL
Vijesti.hr/ 14.6.2020. u 13:41

Napad na koprivničkom području dogodio se  u subotu tijekom noći. Dvojica mladića ušla su u kuću jedne obitelji i fizički napali oca i maloljetnog sina.

"Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom (alkohol 1,39 promila) i 29-godišnjakom (alkohol 1,30 promila) sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, tjelesne ozljede i narušavanja nepovredivosti doma.

Image
Što mu je došlo?

Užas u Sloveniji: Mladić na okrutan način nožem ubio djeda, baku i strica

Image
Što mu je došlo?

Užas u Sloveniji: Mladić na okrutan način nožem ubio djeda, baku i strica

Sumnja se da su osumnjičeni, 13. lipnja, tijekom noći na širem koprivničkom području ušli u dom oštećenog 41-godišnjaka i 36-godišnjakinje te fizički napali spomenutog 41-godišnjaka i 13-godišnjaka, koji su zadobili lake tjelesne ozljede.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, tjelesne ozljede i narušavanja nepovredivosti doma protiv osumnjičenog 29-godišnjaka je podnesena kaznena prijava, dok je protiv 28-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i narušavanja nepovredivosti doma podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku", priopćila je policija.    

Vijesti.hr/ 14.6.2020. u 13:41

Više s weba

Pročitajte još

Image
JOŠ U ISTRAŽNOM ZATVORU

Protiv mladog Pakistanca koji je u tramvaju broj 6 ubio muškarca podignuta optužnica. Ničeg se ne sjeća?

Više s weba