teško ozlijeđen / Užas kod Rijeke! Mladići palicom pretukli 57-godišnjaka pred djetetom. Zbog šoka mu je pružena pomoć

Image
Foto: Davor Puklavec/24sata KLJUČNE RIJEČI

Dvojac nasilnika pronađen je nakon raspisane tjeralice

29.7.2022.
11:37
Davor Puklavec/24sata KLJUČNE RIJEČI
VOYO logo

Delnička policija prijavila je kazneno dvojicu mladića od 20 i 21 godinu zbog utvrđene sumnje da su pretukli 57-godišnjaka i teško ga ozlijedili. Sve se događalo pred djetetom oštećenog.

Kako navodi PU primorsko-goranska, oni su 13. srpnja na području Fužina došli do obiteljske kuće 57-godišnjeg hrvatskog državljanina, lica su maskirali maramom. Na terasi gdje je bio u prisustvu maloljetne osobe fizički su ga napali teleskopskom palicom. 57-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, dok je maloljetna osoba pretrpjela šok gledajući prizore teškog nasilja pa su joj liječnici po ukazanoj medicinskoj pomoći dijagnosticirali tjelesnu ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističkim istraživanjem je također utvrđeno kako je spomenuti 20-godišnjak, dan prije, 12. srpnja na području Karlovca, dogovorio kupoprodaju osobnog vozila s 57-godišnjakom, a prilikom ispunjavanja kupoprodajnog ugovora je nedozvoljeno koristio osobne podatke treće osobe.

Obojica osumnjičenika su do 27. srpnja bili nedostupni policiji, no, po raspisanoj potrazi su pronađeni na području Rijeke gdje su i uhićeni te privedeni na kriminalističko istraživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po završenom istraživanju osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu pod sumnjom u počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda i tjelesna ozljeda te su privedeni pritvorskom nadzorniku.

Uz to je 20-godišnjak kazneno prijavljen i za počinjenje kaznenog djela nedozvoljena uporaba osobnih podataka, dodali su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo