čeka se obdukcija / Užas na osječkoj Copacabani: djevojka hodala plićakom i naišla na leš utopljenika

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Tijelo je potom prevezeno na Odjel patologije Kliničkog bolničkog centra Osijek gdje će biti obavljena obdukcija te identifikacija tijela

13.7.2016.
8:37
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Utopljenik, za sada nepoznatog identiteta, pronađen je na lijevoj obali Drave, na zapadnom ulazu u Rekreacijski centar Copacabana, piše Glas Slavonije.

Utopljenika je navodno prva primjetila jedna djevojka. Hodajući kroz vodu, nekoliko metara od obale, dotaknula je tijelo utopljenika koje je bilo ispod površine. Iako u šoku, pozvala je dečka koji je bio u blizini, nakon čega su njih dvoje izvukli utopljenika na pješčanu obalu. Kako doznaje Glas Slavonije, već na prvi pogled bilo je vidljivo da je tijelo bilo duže vremena u vodi. Nije poznato je li imao odjeću na sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah su pozvani Hitna pomoć i policija koji su brzo došli. Liječnička ekipa mogla je konstatirati samo smrt utopljene osobe koja je potom prekrivena plahtom. Počeo je tada očevid djelatnika Policijske uprave osječko-baranjske koji je potrajao oko sat vremena. Tijelo je potom prevezeno na Odjel patologije Kliničkog bolničkog centra Osijek gdje će biti obavljena obdukcija te identifikacija tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo