Velika gorica / Uzgajao, a nije smio: U stanu imao čak tri laboratorija za uzgoj marihuane, ali to nije sve

Image
Foto: PU zagrebačka

Pretragom stana na području Velike Gorice policijski službenici su pronašli tri improvizirana laboratorija

4.2.2021.
13:30
PU zagrebačka
VOYO logo

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem proizvodnje i preprodaje konoplje tipa droga (marihuana), u stanu na području Velike Gorice, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio marihuanu, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Pretragom stana na području Velike Gorice policijski službenici su pronašli tri improvizirana laboratorija s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka, ukupno 48 stabljika marihuane visine od 8 do 170 cm,  1.116,7 grama marihuane pakirane u pet omota, 190,5 grama hašiša pakiranog u pet omota, digitalnu vaga s tragovima droge te novac za koji postoji osnova sumnje da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo