iza rešetaka / Vandal iz Zadra: Mladić pritvoren jer je palio kontejnere i oštećivao nadzorne kamere

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Mladić je otprije poznat zadarskoj policiji

20.1.2021.
11:47
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Policija je uhitila i pritvorila 25-godišnjaka osumnjičenog da je prije dva dana zapalio ulične kontejnere za smeće i oštetio kamere i rampu na ulazu u garažu zadarske bolnice, priopćila je policija u srijedu.

Policija sumnja da je 25-godišnjak 18. siječnja u noćnim satima u Zrinsko-Frankopanskoj ulici namjerno izazvao požar na kontejneru za smeće koji se proširio na ostala dva kontejnera. Dva kontejnera su izgorjela, dok je treći djelomično nagorio kao i obližnja razvodna kutija za telekomunikaciju. Materijalna šteta još nije utvrđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladića koji je otprije poznat zadarskoj policiji, sumnjiče i da je iste noći u Ulici Ljudevita Posavskog namjerno oštetio dvije nadzorne kamere i rampu na ulazu u garažu bolnice čime je pričinio materijalnu štetu veću od 50.000 kuna.

Osim toga, policija sumnja da je i 3. prosinca 2019. u Glagoljaškoj ulici u Zadru provalio u građevinski kontejner i namjerno ga zapalio pri čemu je izgorjela veća količina građevinskog alata vrijednog oko 100.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 25-godišnjak je uz kaznene prijave zbog oštećenja tuđe stvari i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo