policija istražuje slučaj / Varaždinski župan Stričak (HDZ) dobio u kafiću čašom u glavu! Zatražio je liječničku pomoć

Image
Foto: PIXSELL

Župana je napala mlađa muška osoba, kažu u Županiji

24.9.2022.
13:29
PIXSELL
VOYO logo

Anđelko Stričak (HDZ), župan Varaždinske županije, fizički je napadnut u središtu Varaždina u petak navečer. O incidentu se oglasila i Varaždinska županija.

"Ovim putem vas obavještavamo da je nepoznata osoba sinoć u ugostiteljskom objektu u Varaždinu prišla županu Anđelku Stričaku te ga fizički napala. Župan Stričak je zadobio lakše ozljede i zatražio je liječničku pomoć te se osjeća dobro. Na mjesto događaja izašli su i službenici PU varaždinske, koji utvrđuju sve okolnosti događaja", stoji u objavi Županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Varaždinski doznaje iz neslužbenih izvora, Stričaka je staklenom čašom napala mlađa muška osobe, pri čemu mu je rasječena glava. Tko je prvi započeo sukob, zasad nije poznato, postoje različita viđenja. To će, kao i točan stupanj alkoholiziranosti sudionika, utvrditi policija.

Na mjesto događaja noćas su izašli i službenici Policijske uprave varaždinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Zaprimili smo dojavu da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu u središtu grada. U događaju su sudjelovale dvojica muškaraca od 49 i 24 godine”, rekao je za Hinu policijski službenik za odnose s javnošću PU varaždinske Matko Murić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo