još jedan požar / Vatra s kontejnera zahvatila i automobil Žarka Puhovskog: 'Zgrožen sam činom. To je očito sada neka nova moda u gradu'

Image
Foto: Jurica Galoić/Pixsell

'Moj auto je bio drugi do kontejnera koji je skroz izgorio. Prvi auto je puno više oštećen od moga, no šteta je pričinjena'

30.1.2018.
8:59
Jurica Galoić/Pixsell
VOYO logo

Nakon što je jučer u zoru nepoznati piroman u Ulici kralja Zvonimira zapalio dva kontejnera za smeće pa se požar proširio na tri automobila, isti modus operandi nastavljen je i jutros, također pred zoru na zagrebačkoj Miramarskoj cesti, piše Jutarnji list.

Naime, kod kućnog broja 15C u neposrednoj blizini autobusnih terminala i Importanne centra, pod još uvijek neutvrđenim okolnostima podmetnut je požar u dva kontejnera a vatrena stihija se potom proširila na obližnja parkirana dva vozila. Na poziv u pomoć očajnih građana oko 4,20 sati, zagrebački vatrogasci su se odmah odazvali te na poprište buktinje stigli u svega četiri minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U Miramarskoj zapaljen kontejner, oštećen i automobil Žarka Puhovskog

Image

U Miramarskoj zapaljen kontejner, oštećen i automobil Žarka Puhovskog

No vatra je već na veliko gutala plastične kontejnere te uništavala prednji dio i unutrašnjost Alfa Romea slatinskih tablica u vlasništvu fitness trenera S.F. te zadnji desno dio Mazde CX3 zagrebačkih oznaka u vlasništvu Žarka Puhovskog, poznatog političkog analitičara.

POGLEDAJTE JOŠ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Još jedan požar u Zagrebu: piroman zapalio dva kontejnera pa vatra zahvatila i dva auta

"Zgrožen sam činom. To je očito sada neka nova moda u gradu. Kontejneri se pale i onda popratno gore auti. Moj auto je bio drugi do kontejnera koji je skroz izgorio. Prvi auto je puno više oštećen od moga, no šteta je pričinjena. Kad se to događalo jutros, nisam odmah čuo pucketanje vatre već sam uočio kroz prozor svjetla rotirki vatrogasnih vozila pa sam provirio i potom se spustio dolje na parkiralište. Ništa drugo ne znam. Ekipa za očevid je sad tu pa ćemo vidjeti što dalje. Inače na ulazima u zgradu je postavljen videonadzor no isti nije najvjerojatnije ništa snimio jer su kamere okrenute prema ulazu da se vidi tko nam ulazi u zgradu", rekao je za Jutarnji list ugledni politički analitičar Žarko Puhovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo