Zaradio veliku kaznu / 'Veseljaku' iz Slavonije izmjereno čak 5,5 promila alkohola u krvi: Za većinu je ta doza smrtonosna

Image

Muškarac se vratio iz Irske. Umjesto da ode u samoizolaciju, policija ga je mrtvog pijanog zatekla na autobusnom kolodvoru

4.2.2021.
8:10
VOYO logo

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, muškarac koji je dovezen na Hitni prijem Kliničkog bolničkog centra Osijek u krvi je imao nevjerojatnih 5,5 promila alkohola, a analiza mokraće tu je brojku još povećala, navodno na 6 promila alkohola u krvi! Morao je na ispumpavanje želudca, piše Glas Slavonije.

"Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske prilikom redovne ophodnje na autobusnom kolodvoru uočili su osobu u alkoholiziranom stanju. Pozvana je hitna medicinska pomoć čiji su djelatnici muškarca svojim vozilom prevezli u Klinički bolnički centar Osijek. Obavljenim provjerama utvrđeno je kako se radi o 37-godišnjem hrvatskom državljaninu kojemu je izrečena mjera samoizolacije prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku. Za počinjeni prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti 37-godišnjaku izrečena je novčana kazna u iznosu od 8000 kuna", piše u policijskom priopćenju.

Kako se neslužbeno doznaje, 37-godišnjak se vratio iz Irske u kojoj je bio dulje vrijeme, a gdje se uspio totalno alkoholizirati kada su svi kafići zatvoreni, za sada nije poznato. Inače, ta je količina alkohola u krvi za većinu osoba smrtonosna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo