POGINULA PJEŠAKINJA / Dramatična snimka nesreće: Policijski auto proletio je pored kafića, gosti su se uhvatili za glave...

Županijski državni odvjetnik naložio je dodatna vještačenja kako bi se utvrdili tijek i okolnosti nesreće

25.12.2019.
12:50
VOYO logo

Glas Istre objavio je dramatičnu snimku nesreće u kojoj je jučer oko 18.30 sati na Badnjak poginula 72-godišnjakinja iz Poreča. 

Na nju je u policijskom automobilu naletio 24-godišnji policajac koji je u trenutku sudara bio sam u vozilu. Nakon nesreće izašao je iz automobila i u šoku ponavljao: 'Nisam je vidio'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANCI

Na snimci nadzorne kamere iz obližnjeg kafića vidio se kako policijski automobil prolazi pokraj ugostiteljskog objekta. Nekoliko trenutaka kasnije, gosti se u šoku primaju za glavu i trčeći izlaze iz kafića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PU istarska jutros je detaljno objasnila kako se nesreća dogodila i izrazila sućut obitelji preminule. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U utorak, 24. prosinca oko 18,30 sati, u Poreču u ul. Mate Vlašića dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala pješakinja.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnji policijski službenik upravljajući službenim automobilom Ford Focus kolnikom ulice Mate Vlašića prednjim dijelom vozila udario u 72-godišnju pješakinju koja je prelazila cestu. Ženi je pružena liječnička pomoć na mjestu nesreće gdje je zbog teških ozljeda preminula u 19,20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid prometne nesreće obavio je županijski državni odvjetnik, koji je naložio dodatna vještačenja kako bi se utvrdili tijek i okolnosti nesreće. Tijelo preminule prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice gdje će po nalogu nadležnog državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija. 

Policijska uprava istarska izražava sućut obitelji preminule", stoji u priopćenju PU istarske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo