snimke policijskog presretača / VIDEO Kakvi biseri za volanom: Imamo snimku 'divlje' gospođe (45) koja je jurila 248 km/h!

Policijski službenici su vozače odmah kaznili novčanim kaznama

9.4.2019.
12:18
VOYO logo

Ovih dana je policija imala mnogo posla. Naime, posada policijskog presretača novogradiške policijske postaje, Policijske uprave brodsko-posavske je u nedjelju 7. travnja u vrlo kratkom vremenu "ulovila" tri nesavjesna vozača na autocesti A3, a koji su jurili brzinama većim od 200 km/h.

Naime, pojačano nadzirući brzine kretanja vozila policajci su oko 10.30 sati, kod Dragalića, zaustavili osobni automobil slovenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 50-godišnjak, a koji je autocestom jurio 230 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurili do 252 km/h, svi zaradili kazne

Oko 11.20 sati, kod Starog Petrovog Sela, zaustavili su osobni automobil registracijskih oznaka Sjeverne Makedonije, kojim je upravljala 45-godišnjakinja, jureći autocestom brzinom od 248 km/h.

Samo nekoliko minuta poslije, također kod Starog Petrovog Sela, zaustavili su i osobni automobil švicarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, a koji se kretao brzinom od 252 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici su vozače odmah kaznili novčanim kaznama, uz zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije mjesec dana na prometnicama u Republici Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo