ŠTO se TU dogodilo? / VIDEO Objavili stravičan video vukovarske Hitne: Vozilo izgorjelo uz eksplozije: Bježi, nije *ajebancija!

Image
Foto: Screenshot Facebook

Naveli su da se radi o povratku s intervencije i da nije bilo pacijenata

7.8.2022.
13:34
Screenshot Facebook
VOYO logo

Na Facebook stranici "Hitna uživo 194" objavili su dramatičan video kola Hitne pomoći koja guta vatra uz eksplozije. Na videu se čuje: "Bježi, beži *ebi ga, nije za*ebancija!

Na stranici su objavili: "ZZHM VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE! Povratak s intervencije. Više od 10 godina staro sanitetsko vozilo. Kažu, taman se razradilo. Nego, gospodo iz Vlada Republike Hrvatske kako vaši Audiji? Jel se može? Hvala Bogu, svi su se spasili u zadnji čas. Mediji slobodno mogu koristiti link na video."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci se vidi vozilo koje gori, eksplozije na cesti kraj polja kukuruza. Kraj ceste su dobačene stvari iz vozila.

Pogledajte dramatični video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatrogasci JVP Vukovar potvrdili su nam da se sve dogodilo sinoć: "Nesreća je bila sinoć i požar je lokaliziran". Gorjelo je oko 20.30 na prometnici Bršadin - Pačetin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno doznajemo da se sinoćnja drama dogodila na cesti između Vukovara i Osijeka kod sela Bobota. Navodno nitko od pacijenata nije bio u vozilu, a radi se o vozilu Hitne pomoći.

I vatrogasci su na Facebook stranici "Vatrogasci 193" objavili su video gašenja požara koji se, čini se, počeo širi na okolno raslinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo